Mededeling
De groep "Vriends Services & Willems Tecno" heeft sinds 11/09/2018 de activiteiten van Heating Center overgenomen. Voor meer info kunt u hier terecht: www.vriends.be of info@vriends.be / www.willems-tecno.be of info@willems-tecno.be

Verwarming

voor nieuwbouw en renovatie

Nieuw verwarmingssysteem?

Meer energie besparen!
Op zoek naar hét verwarmingssysteem dat uw huis de komende decennia op temperatuur houdt? Klop dan aan bij Heating Center. Met ons advies vindt u snel een systeem dat uw huis als gegoten zit. En alle energie netjes binnenhoudt. Een verademing voor uw bankrekening!

Kies uw verwarmingssysteem trefzeker


Kiezen is verliezen? Vaak wel, maar niet als onze specialisten u adviseren. Want zij putten uit een buitengewoon arsenaal van toepassingen: op gas en elektriciteit, zonne-energie en pellets, stookolie en meer. Uit dat aanbod plukt u gegarandeerd het systeem dat uw woning nodig heeft. En uw e-peil drastisch verlaagt.

Uw huis en verwarmingssysteem: match made in heaven


Wees gerust: u hoeft niet per se diep in de buidel te tasten voor uw ideale toestel. Bij ons vindt u alle soorten verwarmingssystemen. En u wandelt alleen buiten met die systemen die perfect matchen met uw huis én uw wensen.

Vind uw gedroomde verwarmingssysteem nu.

Bekijk onze oplossingen

U vindt bij Heating Center moderne oplossingen voor het opwekken van warmte en het verspreiden daarvan. Dit voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen.

Warmte opwekken

Wilt u klassiek verwarmen met gas of stookolie? Dan hebben we perfecte ketels en systemen voor u. Maar we zijn ook uw perfecte partner voor zonne-energie, houtpellets en verwarming uit aarde of water.

Bekijk het volledig aanbod

Warmte verspreiden

U wilt al die opgewekte warmte natuurlijk ook in uw huis verspreiden. En ook daarvoor vindt u bij ons heel wat verschillende systemen, van klassieke of designradiatoren tot convectoren en vloerverwarming.

Vloerverwarming Radiatoren Low-H20-radiatoren Dynamische verwarming Warmwatersystemen
Bekijk het volledig aanbod

Heating Center

levert, installeert én herstelt

Reken op ons om uw verwarmingssysteem tot in de puntjes te installeren. Doet u dat liever zelf? Dan leveren we u topmateriaal, professionele instructies inbegrepen. Toch een probleem? Onze hersteldienst is al onderweg.

Geïnteresseerd? Kom langs in onze winkel of vraag uw gratis offerte.

Vraag ons om advies
Overdonderd door ons aanbod? Onze specialisten zetten u met plezier weer op het juiste spoor.