Mededeling
De groep "Vriends Services & Willems Tecno" heeft sinds 11/09/2018 de activiteiten van Heating Center overgenomen. Voor meer info kunt u hier terecht: www.vriends.be of info@vriends.be / www.willems-tecno.be of info@willems-tecno.be

Ventilatie

voor nieuwbouw en renovatie

Hou uw woning fris

en vermijd schimmels
Om aan de energienormen van de overheid te voldoen, isoleert u uw nieuwbouwwoning zo goed mogelijk. Uw ramen zijn luchtdicht en uw deuren laten geen kiertje. Perfect om energie te besparen, maar ook ... om schimmels en onaangename geuren te kweken. Ventileren is de boodschap! En dat doet u met een ventilatiesysteem dat de opgesloten lucht constant ververst. Gezonder voor u en uw gezin, en beter voor uw huis.

Ventileer uw woning zonder energieverlies


Waak bij uw ventilatie over energieverlies!
De lucht die een ventilatiesysteem afvoert, is doorgaans warmer dan de lucht die het binnenzuigt. Om uw huis niet nodeloos af te koelen, zou u dus voortdurend moeten bijverwarmen. En dat vreet energie. Tenzij u inzet op C- en D-systemen.

C- en D-systemen: energiezuinige ventilatie


Wat het verschil is tussen een C- en een D-systeem?

C-systemen voeren binnenlucht mechanisch af. En trekken tijdens dat proces frisse lucht van buitenaf binnen in uw huis. Voor die aanvoer verbruikt u geen extra energie.

D-systemen voeren lucht automatisch af en aan. Die luchtstomen wisselen onderling warmte uit: de warmere binnenlucht geeft daarbij tot 90 procent warmte af aan de koudere buitenlucht. Zo blijft de temperatuur in uw huis constant.

Heating Center

levert, installeert én herstelt

Reken op ons om uw ventilatiesysteem tot in de puntjes te installeren. Doet u dat liever zelf? Dan leveren we u topmateriaal, professionele instructies inbegrepen. Toch een probleem? Onze hersteldienst is al onderweg.

Geïnteresseerd? Kom langs in onze winkel of vraag uw gratis offerte.

Vraag ons om advies
Overdonderd door ons aanbod? Onze specialisten zetten u met plezier weer op het juiste spoor.