Jaarlijkse vakantie
Wij zijn gesloten van 16 tot 30 juli. Geniet van de zomer !

Heating Center Meer dan 40 jaar ervaring tot uw dienst

Op zoek naar een specialist in verwarming, verkoeling én ventilatie? Klop dan aan bij Heating Center. Al sinds 1976 staan we garant voor de beste service, met steeds een budgetvriendelijke keuze voor een energiebesparende en professionele installatie. Wij werken samen met de meest gekende fabrikanten en merken.

Kiest u voor Heating Center? Dan doet u dat met een gerust hart.

Expertise


We kennen alle verwarmings- en ventilatie technieken en weten precies hoe we ze moeten installeren. Onze medewerkers worden steeds bijgeschoold in de nieuwste technieken. Heating Center staat bekend voor zijn verzorgde uitvoering en wij maken alleen gebruik van kwalitatieve materialen die door onze ervaren en vakbekwame medewerkers met de grootste zorg worden geplaatst.

Warme ontvangst

Hét kenmerk van onze dienstverlening? Aandacht voor u als klant. Niet alleen bij het eerste advies en de installatie, maar láng erna.

En hebt u een vraag, of is er iets defect? Onze technici staan altijd voor u klaar om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen. U kan bovendien ook terecht in onze eigen toonzaal. Daar staan onze medewerkers u bij in uw keuzes en kan u rustig talrijke modellen en samenstellingen bekijken.

We denken aan uw toekomst

Heating Center werkt mee aan een betere toekomst voor ons allemaal. Bij het adviseren in uw keuze voor verwarming of ventilatie houden wij zo veel mogelijk rekening met milieu en duurzaamheid. Op die manier werken we mee aan klimaatvriendelijke oplossingen waarin we onze verantwoordelijkheid opnemen voor de maatschappij. Alleen zo kunnen de volgende generaties genieten van hetzelfde comfort als u.

Onze topmedewerkers

Op onze monteurs en technici kunt u rekenen. Ze zijn grondig opgeleid en hebben jaren ervaring. Complexe verwarmingssystemen installeren en monteren? Laat het gerust aan hen over. Ons administratief team volgt alles op de voet.

Monteurs

Benoit
Benoit
Christophe
Christophe
Frederik
Frederik
Harry
Harry
Mark
Mark
Maurice
Maurice
Michael
Michael
Niels
Niels
Philippe
Philippe
Rudi
Rudi
Wim
Wim

Techniekers

Dieter
Dieter
Michiel
Michiel
Stephan
Stephan
Walter
Walter

Andere

Cihan
Cihan
Daphne
Daphne
Dolf
Dolf
Dominik
Dominik
Els
Els
Fabienne
Fabienne
Frank
Frank
Kristel
Kristel
Peter
Peter
Philip
Philip
Rudi
Rudi