Mededeling
De groep "Vriends Services & Willems Tecno" heeft sinds 11/09/2018 de activiteiten van Heating Center overgenomen. Voor meer info kunt u hier terecht: www.vriends.be of info@vriends.be / www.willems-tecno.be of info@willems-tecno.be

Airco

voor nieuwbouw en renovatie

Lekker fris op snikhete dagen

Bij Heating Center vindt u uitsluitend airconditioningsystemen van Panasonic. Waarom Panasonic? Omdat we voor 100 procent vertrouwen op hun koelingssystemen. Ze zijn efficiënt, duurzaam en krachtig. En passen élk type woning. Zo geniet u ook tijdens een hete zomer van een zalig fris huis.

Airco in één kamer: snel geplaatst én goedkoop


Waarom zou u heel uw huis uitrusten met airco als u die eigenlijk alleen in de woon- of slaapkamer wilt? Terechte bedenking! Daarom vindt u bij ons ook kleine aircosystemen. Die volstaan om één of twee kamers te verkoelen. Ze zijn bovendien goedkoop en in een mum van tijd geïnstalleerd.

Airco in uw huis: elke kamer heerlijk koel


Wilt u elke kamer in uw huis aangenaam fris houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw universele airco-installatie. Kom u gerust informeren over de beste verkoeler voor uw woning.

Heating Center

levert, installeert én herstelt

Reken op ons om uw airconditioningsysteem tot in de puntjes te installeren. Doet u dat liever zelf? Dan leveren we u topmateriaal, professionele instructies inbegrepen. Toch een probleem? Onze hersteldienst is al onderweg.

Geïnteresseerd? Kom langs in onze winkel of vraag uw gratis offerte.

Vraag ons om advies
Overdonderd door ons aanbod? Onze specialisten zetten u met plezier weer op het juiste spoor.